جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسکوچیچ درتیم ملی می‌ماند یا می‌رود؟|تردید برای ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی

  • کد خبر: ۱۰۳۵۷۲
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
  • ۱
اسکوچیچ درتیم ملی می‌ماند یا می‌رود؟|تردید برای ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی
تردید‌ها برای ادامه همکاری با دراگان اسکوچیچ همچنان پا برجا است و مشخص نیست که دراگان اسکوچیچ درجام جهانی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خواهد بود یا خیر؟!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران طبق قرعه کشی اعلام شده با تیم‌های انگلیس و آمریکا هم گروه شده و برنده یکی از سه تیم ولز، اسکاتلند و  اوکراین نیز دراین گروه قرار خواهد گرفت. برخی کارشناسان اعتقاد دارند تیم ملی در گروه مناسبی قرار گرفته است و برخی هم از یک گروه سخت حرف می‌زنند. مجموع این صحبت‌ها، اما سبب نشده که دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی قطعی تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از جایگاهی مطمئن برخوردار باشد و با تردید نسبت به آینده کاری او با تیم ملی صحبت به میان می‌آید. حتی از گوشه و کنار شنیده می‌شود که خود اسکوچیچ نیز نسبت به ادامه همکاری‌اش با تیم ملی فوتبال ایران با قطعیت حرفی به میان نمی‌آورد و حتی به برخی همکاران خود گفته هر احتمالی در روز‌های آتی درباره قطع همکاری‌اش با تیم ملی فوتبال ایران وجود دارد. موضوع اسکوچیچ اکنون به یک مسئله لاینحل در فدراسیون فوتبال ایران تبدیل شده است. فدراسیونی که خود نیز با مشکلات عدیده مواجه است و به زودی شاهد تغییرات بزرگ خواهد بود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
0
0
اگر کارلوس کی‌روش برگشت، جواد نکونام و وحید هاشمیان را بذارید دستیارش در غیر اینصورت جواد نکونام را سرمربی تیم ملی کنید. با اسکوچیچ تو گروهمون پنجم میشیم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->